18 Nisan 2019

Öğr. Gör. ve Arş. Gör. Kadrosu İlanına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

25.03.2019 Tarihli Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadrosu

İlanına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ, İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ANESTEZİ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONÖROFİZYOLOJİ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ: