Kent Üniversitesi
Tercih ve Tanıtım Günleri başlıyor

Tercih ve Tanıtım Günleri başlıyor

Tarih : 23.07.2018

İstanbul Kent Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 30 Temmuz – 14 Ağustos günleri arasında Taksim kampüsünde gerçekleştirilecek.

İstanbul Kent Üniversitesi öğrenci odaklı akademisyenleri, deneyimli rehberlik öğretmenleri ve alanında uzman tanıtım ekibiyle öğrenci ve velilere tercih sürecinde destek verecek.  Tanıtım günlerinde aday öğrenciler ilgilendikleri bölümler hakkında detaylı bilgiye ulaşırken, üniversitemiz öğrencileri ile birlikte kampüs turu yapabileceklerdir.

Üniversitemizi ziyaret eden aday öğrenciler, bölümler, laboratuvarlar, burslar, iş imkânları, sosyal aktiviteler, öğrenci kulüpleri, uluslararası öğrenci hareketliliği gibi birçok konuda ilgili uzmandan sorularına yanıt alarak doğru tercih konusunda bilgi sahibi olacaklar.

 

 

İstanbul Kent Üniversitesi Hakkında:

İstanbul Kent Üniversitesi Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayabilmek amacıyla İstanbul’un tam merkezinde Engelsiz Eğitim Vakfı (ENEV) tarafından kurulmuştur. Mütevelli Heyeti Başkanı Berna Yılmaz, Rektörü Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’tır.

İstanbul Kent Üniversitesi; ulusal ve uluslararası her alanda rekabet edebilecek yetenekli, özgüveni yüksek, milli ve kültürel değerlerine bağlı dünya vatandaşları yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bunu yaparken de öğrencilerinin fiziksel ve finansal herhangi bir engelle karşılaşmaması için her türlü desteği sunmayı ilke edinmiştir. Özellikle kız ve engelli öğrencilerine “Pozitif Ayrımcılık” yaparak eğitimlerine katkı sağlayacak gerekli burs destekleriyle birlikte onlara global platformlarda proje üretimi sağlayacak ve dünyanın dört bir yanında mesleklerini yapmalarını kolaylaştıracak yabancı dil becerisi kazandırmaktadır.